Jogi nyilatkozat

Az oldal teljes anyaga a szerzői jog védelme alatt áll. © Minden jog fenntartva Azurio Hungary Kft. © 2017

Az Azurio Hungary Kft. honlapjának a használata nincs regisztrációhoz kötve. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket: a honlap használata során az Azurio Hungary Kft. rögzítheti a felhasználó IP címét, naplózza a honlapra látogatás időpontját a honlapra látogatók szokásainak rögzítésére. Az Azurio Hungary Kft. ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, illetve a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használhatja fel.

Az Azurio Hungary Kft. logó védjegyoltalom alatt áll. A holnapon található alkotásokat szerzői jog védi, a honlapon olvasható alkotások az Azurio Hungary Kft. tulajdonát képezik. A honlapon olvasható alkotásoknak az Azurio Hungary Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen körülmények közt nem engedélyezett a többszörösítése, átdolgozása, feldolgozása, terjesztése, letöltése, egyéb használatra történő kinyomtatása, háttértárolóra való rögzítése, vagy tárolása elektronikus adattárban. Ezek mellett tilos az alkotások fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az Azurio Hungary Kft. írásbeli engedélye nélkül. Az alkotások bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges. A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Azurio Hungary Kft.-t.

A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, avagy szakmai tanácsadásnak. Az Azurio Hungary Kft. folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalakért, tartalmakért az Azurio Hungary Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.