Rólunk

A vállalkozást azzal a céllal hoztuk létre, hogy a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat minden Magyarországon dolgozó munkavállalóhoz eljuttassuk, és cégre szabottan, a lehető legegyszerűbben elérhetővé tegyük. Véleményünk szerint a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat több, mint egy munkavállalóknak kötelező vizsgálat. Szerepe az egész ország alkalmazotti körében a legnagyobb lehetőség az egészségügyi problémák korai megelőző kiszűrésére.

Az Azurio Medical csapata azon dolgozik, hogy minden munkavállalót tisztességes üzemorvosi vizsgálathoz juttasson, és minden munkavállaló valóban körültekintő és alapos üzemorvosi vizsgálatban részesüljön. Ennek érdekében országos hálózatot építettünk ki, hogy az ország minden táján felkészült, jól képzett orvosok vizsgálhassák meg a munkavállalókat.

Miért mi?

Minden partnerünknek az igénye szerinti szolgáltatást nyújtjuk:

Az árérzékeny kis cégek a versenyhelyzetben minél kevesebbet kívánnak költeni minden szolgáltatásra, így a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokra fordított költségeket és a munkából kimaradt időt is minimalizálják. Ezért nekik azt javasoljuk, hogy a vizsgálatot telephelyre kiszállással rendeljék meg, ezzel is időt takarítanak meg.
A nagyobb cégek igényei mások, az egészségügyi ráfordításaik magasabbak. Gyakran plussz juttatásként adják a vizsgálatokat a munkavállalóknak, ezért igénylik, hogy a vizsgálatok elegáns rendelőben végezzük, és menedzserszűrésekkel bővítik az egészségügyi vizsgálatokat. Természetesen ebben is partnerek vagyunk.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mindenkinek, akinek fontos a minőségi szolgáltatás alacsony költségek mellett, mégsem akarnak sokat foglalkozni a szolgáltatás bürokratikus részével. Olyan cégeknek, akik örömmel bízzák ránk a papírmunkát, nem szeretnének évente partnert váltani, illetve az évenkénti emlékeztetőkkel sem kívánnak bajlódni.